De beleving vertrekt 14 mei vanuit Brussel! Mis hem niet!

dag
uur
min
sec
Een klank- en lichtshow over Tokio! Duik in het hart van de grootste stad ter wereld! - Brussel -
De beleving heeft zijn deuren gesloten! Schrijf je in op de wachtlijst om exclusieve toegang te krijgen tot de ticketverkoop!
Tickets zullen beschikbaar zijn op 8 november om 11 u.
00 dag
00 uur
00 minuten
00 seconden
 • 360°
  projecties
 • Urban
  Tokyo
  Experience
 • 100%
  “made in Japan”

Tokyo Art City in Brussel

Duik in het hart van het Japanse universum tijdens deze multisensorische ervaring in het Viage Digital Art Theatre, bestemming: Tokio in de lente! Stap aan boord van de Yamanote-lijn, de drukste spoorlijn in de hoofdstad, en geniet van de lentelandschappen en typische geluiden van de stad tijdens deze interactieve licht- en klankshow.

 • Sakura Fantasy : Een visuele
  ervaring over Tokio

  Deze interactieve ervaring biedt een uniek inzicht in een van 's werelds meest fascinerende en diverse culturen: van illustraties van de kersenbloesems van Ueno Park tot de wolkenkrabbers van Shinjuku en de wereld van onomatopee, Laat je meevoeren naar het universum van Tokio met nooit eerder vertoonde digitale 360º-projecties.

  Geïnspireerd door de adembenemende schoonheid van de Sakura, de Japanse kersenbloesem, dompelt Sakura Fantasy je onder in dit belangrijke symbool van de Japanse cultuur. Deze delicate bloem symboliseert vernieuwing, schoonheid en de kortstondigheid van het leven.

  Sakura Fantasy : Een visuele\
 ervaring over Tokio - Tokyo Art City Brussel: Immersieve belevenis over Japan
 • Je bent niet enkel toeschouwer maar neemt ook actief deel aan de beleving. Bereid je voor op interactie met de projecties op bepaalde sleutelmomenten. Je bewegingen worden dankzij innovatieve digitale technologieën omgezet in creatieve uitingen en ze stellen je in staat om je stempel op Tokio te drukken met je mooiste digitale graffiti. Om je ervaring nog specialer te maken, hebben we een VR-ervaring en een geweldige mirror room toegevoegd, inbegrepen in de ticketprijs.

  Om je beleving volledig te maken, zijn er een verschillende fotomomenten zodat je een 100% Made in Japan herinnering mee kunt nemen: een knotsgekke slaapkamer in lolita-stijl, een spiegelkamer met wel 1000 lichtjes en een schommel temidden van de bloeiende kerselaars.

   - Tokyo Art City Brussel: Immersieve belevenis over Japan

PRAKTISCHE INFORMATIE

 1. Data: vanaf 1 december 2022 t/m 14 mei 2023
 2. Openingsuren:
  • Woensdag, donderdag en vrijdag: 12:00 - 18:00 uur
  • Weekend: 11:00 - 18:00 uur.
  • Schoolvakanties en feestdagen: op maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur en in het weekend vanaf 11:00 uur
 3. Duur: Ongeveer 45 min (waarvan 30 min. projecties).
 4. Locatie: Viage Digital Art Theatre (Brussel)
 5. Vereiste leeftijd: Alle doelgroepen
 6. Tickets :
  We raden aan de tickets online te kopen, zodat de toegang gegarandeerd is. Toch kan je ook tickets ter plaatse kopen op de dag zelf, afhankelijk van de beschikbare plaatsen.
Tokyo Art City Brussel: Immersieve belevenis over Japan

DE LOCATIE VAN
TOKYO ART CITY

Anspachlaan 30, Brussel, België. 1000
Train icon Metro: Halte De Brouckère (lijn 1 & 5) Train icon Bus: Haltes De Brouckère (lijn 71) & Beurs (lijn 33) Train icon Tram: Halte De Brouckère (lijn 3 & 4)
Hoe geraak je er?

FAQS

Vragen? Het antwoord vind je hier zeker!

Zie FAQs

PRIVÉ

Wil je de Tokyo Art City- immersieve belevenis privé beleven op een andere manier, neem dan contact met ons op via info@tokyo-expo.be met de datum waarop je de belevenis wil afhuren, het geschatte aantal personen en eventuele andere belangrijke details.

 

Tokio Art City

 

Sakura Fantasy

Originele productie

 

Partners logos

 

Partners logos

 

Partners logos

Partners

 

Fever

 

Fever

Mediapartner

 

Fever

 

Fever

 

Fever

 

Fever

 

Fever